سئو تکنیکال

بهترین ابزارهای سنجش و تست سرعت لود سایت (ایرانی و خارجی)

میدونستین اگه سرعت بارگذاری صفحات وبسایت، بیش از ۵ ثانیه طول بکشه ۵۰ درصد از کاربران رو از دست میدین؟! به طور کلی وب‌سایت‌های سریع‌تر ترافیک بیشتر، نرخ تبدیل بهتر و در نتیجه فروش بیشتری نسبت به سایت‌هایی دارن که از نظر سرعت کندتر هستن. همچنین سرعت صفحات وب سایت تو رتبه بندی موتورهای جستجو و به طور کلی در موفقیت سایت عامل بسیار مهمی هست. به همین دلیل در این مطلب از سایت نشونت تصمیم گرفتیم ابتدا چگونگی اجرای بهینه و دلایل این شاخص رو برای شما شرح بدیم، سپس بهترین ابزارهای سنجش و تست سرعت لود سایت (ایرانی و خارجی) رو معرفی کنیم.

چگونگی اجرای تست سرعت سایت

همونطور که میدونین عوامل مختلفی روی نتایج به دست اومده از تست سرعت ساعت اثر میذاره. این مقاله از سایت نشونت به شما کمک میکنه تا بتونین نتایج دقیق‌تری رو به دست بیارین.

– برای اینکه سرعت وبسایت خودتون رو متوجه بشین حتماً ابتدا وارد گوگل آنالیتیکس بشین تا ببینین بیشتر بازید کننده‌های شما از چه کشوری هستن و ۵ مکانی که بیشترین مخاطب رو داره  فهرست کنین. اگه اکثر کاربران شما از آلمان، سوئیس، هلند، بریتانیا و ایالات متحده هستن و خود شما تو آسیا هستین میتونین موقعیت مکانی خودتون رو با استفاده از وی پی ان مخفی کنین و به یکی از این کشورها تغییر بدین تا ببینین که سرعت وب سایت شما تو اون کشورها چطوریه!

– قبل از اینکه سرعت رو تست کنین، حتماً دقت داشته باشین که کش وبسایت شما روشن باشه به دلیل اینکه کش یه ذخیره سازی موقته که بار سرور و تأخیر سایت رو کاهش میده.

– همراهان گرامی سایت نشونت دقت داشته باشین هرچند ابزارهای تست سرعت سایت نتایج قابل اعتمادی ارائه میده، ولی برای اینکه نتایج دقیق تری به دست بیارین باید چندین تست رو بررسی کنین.

دلایل اهمیت سرعت وبسایت

طی تحقیقات انجام شده توسط سایت نشونت اگه سرعت بارگذاری صفحات سایت شما زیاد طول بکشه، بسیاری از مشتریان، سریع سایت شما رو ترک میکنن. حالا هر چقدر محتوای باکیفیت هم داشته باشین وقتی سرعت پایین باشه دیگه به چشم نمیاد.

در ادامه چند مورد از دلایلی که سرعت سایت اهمیت داره رو بیان می‌کنیم.

رتبه بندی سئو

اخیراً گوگل از نسخه موبایل وب سایت شما برای رتبه بندی محتوا استفاده میکنه و به همین دلیل نسخه موبایل سایت شما باید بسیار سریع‌تر از نسخه دسکتاپ باشه. هرچه این زمان بارگذاری کمتر باشه ترافیک ارگانیک سایت شما افزایش یافته و رتبه بندی شما هم بهبود پیدا می‌کنه.

همچنین به دلیل اینکه اکثر مخاطب‌های امروزی از طریق گوشی‌های هوشمند از سایت شما بازدید میکنن، بنابراین سرعت سایت شما باید طوری باشه که این دسته از کاربرها بتونن به راحتی به امکانات شما دسترسی داشته باشن.

تجربه کاربری و نرخ تبدیل

اگه سرعت بارگذاری وب سایت شما پایین باشه، بازید کننده‌های بسیاری سایت شما رو ترک می‌کنن بدون اینکه حتی دقت کنن محتوا در مورد چی بوده. در این صورت نرخ پرش بالا رفته و نرخ تبدیل هم کم میشه. بنابراین همونطور که می‌بینین سرعت سایت روی تجربه کاربری تأثیر مستقیم داره. در واقع اگه سرعت شما بالا باشه میتونین اون دسته از کاربرانی که سایت شمارو ترک نکردن رو به مشتری تبدیل کنین.

حتماً کدهای سایت رو بهینه سازی کنین تا عملکرد سایت شما بسیار زیاد بشه. اگه از کدهای پیچیده استفاده می کنین، باید بدونین که بارگذاری پیج شما بسیار کند میشه.

تأثیر تبلیغات پولی گوگل

اگه سایت شما از تبلیغات گوگل استفاده میکنه، افزایش سرعت وب سایت روی تبلیغات پولی گوگل و هزینه‌های PPC تأثیر مثبتی میذاره.

ابزارهای تست سرعت سایت

لیستی از بهترین ابزارهایی که برای سنجش و تست سرعت سایت میشه استفاده کرد رو در ادامه این مطلب از نشونت با هم بررسی می کنیم:

ابزار واکاو

ابزار تست سرعت واکاو یک ابزار ایرانی هست که می تونید به کمک این ابزار، سرعت وب سایت خودتون رو بسنجید. این ابزار بسبار ساده و قدرتمند سایت شما رو از نظر سرعت تحلیل میکنه.

ابزار IsItWP

این ابزار رو حتی مبتدی‌ها میتونن به راحتی استفاده کنن. شما عزیزان با استفاده از این ابزار می‌تونین بررسی کنین چه چیزی باعث کاهش سرعت سایت شما شده. در این ابزار راهکارهای بهبود سرعت سایت منظم سازماندهی شده هست.

ابزار Pingdom

این ابزار برای تست سرعت سایت بسیار معروفه به دلیل اینکه نتایجی که ارائه میده رو به راحتی میشه درک کرد و همچنین شما عزیزان می‌تونین در مکان‌های جغرافیایی مختلف تست سرعت رو اجرا کنین.

ابزار Google PageSpeed Insights

با استفاده از این ابزار علاوه بر اینکه میتونین سرعت سایت خودتون رو چک کنین، برای بهبود سرعت سایت هم راهکارهای بسیار خوبی ارائه میده. همچنین این ابزار برای سایت‌های موبایل و دسکتاپ گزارش‌های کاملی ارائه میده و از این طرق می‌تونین بین گزارش‌ها جا به جا بشین و مشکلات رو بررسی کنین.

ابزار GTmetrix

این ابزار هم در بین مردم خیلی محبوب شده و دقیقاْ مانند Pingdom میتونین مکان تست رو تغییر بدین، همچنین گزارش‌های دقیقی از عملکرد وبسایت ارائه میده. این نوع گزارش‌ها در بخش‌های شامل YSlow، PageSpeed و نمودار آبشاری ارائه می‌شه.

ابزار WebPageTest

این ابزار رایگان برای تست سرعت وبسایت استفاده میشه، بسیار قابل اعتماده و می‌تونین مکان‌های جغرافیایی متفاوتی رو انتخاب کنین. از هر نتیجه هم نمای دقیقی ارائه میده. این ابزار برای وب‌سایت‌های چند زبانه که از کشورها و مرورگرهای مختلف کاربر دارن بسیار کاربردی و مفیده.

همچنین در مورد نحوه بارگذاری محتوا، اسکرین شات‌ها ‌و آنالیز تصاویر، گزارش‌های مفیدی رو از این ابزار میتونین دریافت کنین.

ابزار Perftool

این ابزار هم برای تست سرعت سایت بسیار مناسبه ولی باید قبل از استفاده از اون حتماً با لوکال هاست و سرورهای محلی آشنا باشین. استفاده از این ابزار نسبت به سایرین زمان کمتری رو از شما میگیره چون میتونین چندین صفحه رو با هم تست کنین و نیاز نیست هر صفحه به صورت جدا تست بشه.

ابزار Pagelocity

یکی دیگه از ابزارهای تست سرعت وب سایت ابزار Pagelocity هست که از روش خاصی برای امتیاز دهی به سایت‌ها استفاده میکنه و امتیازی بین ۱ تا ۱۰۰ به سرعت سایت در نظر میگیره، همچنین برای بهینه سازی هر بخش توضیحات مناسبی رو ارائه میده. شما می‌تونین افزونه این ابزار رو تو کروم نصب کنین و از اون بهره ببرین.

ابزار DEvtools

از اونجایی که این ابزار در مرورگر کروم مستقر شده و همچنین می‌تونین لوکیشن ایران رو انتخاب کنین، بنابراین آمار دقیق‌تری رو از سرعت سایت شما ارائه میده.

ابزار Yello Lab Tools

یکی از ابزارهای منحصر به فرد برای بررسی تست سرعت وب سایت هست که از فاکتورهای متعددی برای تشخیص سرعت استفاده میکنه. امتیاز بندی ابزار Yello Lab Tools بر اساس A تا F هست. این ابزار علاوه بر تست سرعت وب سایت، ایرادات جاوا اسکریپت، تعداد درخواست‌ها، پیکربندی سرور، css dom و حجم صفحه رو ارائه میده.

ابزار Sucuri Load Time Tester

برای تست سرعت سایت میتونین از این ابزار استفاده کنین و در نقاط مختلف جغرافیایی عملکرد سایت رو تست کنین.  این ابزار برای تست سرعت سایت از فاکتورهای سرعت اتصال و TTFB استفاده میکنه.

ابزار Uptrends

یکی دیگه از ابزارهای تست سرعت سایت Uptrends هست که با استفاده از این ابزار میتونین منطقه جغرافیایی مرورگر رو انتخاب کنین و بین تست‌های موبایل و دسکتاپ سوئیچ کنین‌‌. شما عزیزان ابتدا نتایج رو به صورت خلاصه مشاهده خواهید کرد و برای دیدن جزئیات میتونین به پایین صفحه بروید و مشکلات رو بررسی کنین.

ابزار load Impact

نحوه عملکرد این ابزار با بقیه متفاوته، با استفاده از load Impact میتونین متوجه بشین که با افزایش بازدیدکننده‌های سایت، سرعت شما چقد کم میشه. هرچند این سرویس پولیه ولی تست رایگان داره. سرویس پولیه اون امکانات بیشتری داره و بار ترافیکی بیشتری رو میشه بررسی کرد.

نکته پایانی

در این بخش از نشونت ابزارهای مختلفی برای بررسی تست سرعت سایت رو شرح دادیم. سعی کنید به صورت مستمر از وب سایت خودتون تست سرعت بگیرین چون بی‌اطلاعی از این شاخص، ممکنه مشکلات و عواقب بسیار بدی برای تجربه کاربری و سئوی سایت شما رقم بزنه.

اگه تمایل دارین که ما برای شما این کار رو انجام بدیم و پیشنهادات بسیار مفیدی برای بهبود سرعت سایت بگیرین با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرین و یا ما رو در اینستاگرام دنبال کنین و اونجا دایرکت بدین. در اسرع وقت تیم سئو و دیجیتال مارکتینگ نشونت پاسخگوی شما هستن.

تجربه خودتون از کار با این ابزارها و یا ابزارهای دیگه که تو این مطلب ذکر نشده رو میتونین تو بخش دیدگاه انتهای همین مقاله بیان کنین.

بهار علیزاده

همیشه بهترینِ خودم، خاص و منحصر به فرد! دیجیتال مارکتینگ و سئو نظرمه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *